Hypnotische maagverkleining

Afvallen met de hypnotische maagband en slank blijven

Weer eten om te leven in plaats van leven om te eten? Alle diëten gehad met wisselend resultaat?

Voor veel mensen is een operationele maagband of maagverkleining een succesvolle oplossing. Na een dergelijke operatie past er minder voeding in de maag en geeft deze dan sneller het signaal ‘vol’. Een logisch gevolg hiervan, is dat je minder eet waardoor je afvalt. Nu komt niet iedereen hiervoor in aanmerking en vaak wordt ook het onderliggende probleem niet aangepakt. Uiteraard geldt dat wanneer je beter in je vel zit, de kans (kans!) op geluk (vaak!) groter is.

Door gebruik te maken van de kennis over de werking van ons brein en hypnose, kunnen we een virtuele maagband installeren met alle voordelen van een maagband die operatief is aangebracht.

Er zijn veel therapeuten die een virtuele maagband aanbieden. De maagband die ik aanbied is de methode van Bianca L’abée. Deze verschilt vooral met andere methoden omdat die van Bianca is doorontwikkeld na jaren van research en ervaring met NLP en hypnose. Het gaat hier niet om een methode van een enkele sessie, maar om een traject van 5 maanden met een intake, 5 sessies en dagelijkse ondersteuning d.m.v. een MP3.

Deze methode is vooral geschikt voor diegene die te grote porties eten of heel de dag door eten. Niet alleen heb je geen last van de nadelen van een operationele maagband, maar ook de resultaten van een hypnotische maagband zijn een stuk beter.

De methode is erop gericht om een definitieve verandering door te maken. Vaak zijn er met wisselend succes allerlei diëten geprobeerd als bijvoorbeeld het Atkins dieet, Montignac, Weight Watchers, Cambridge, dr. Franken, Sonja Bakker of een dieet met shakes. In het begin allemaal succesvol, maar na verloop van tijd val je toch weer terug in het oude patroon.

Dit jojo-effect is een bekend verschijnsel. Dit ontstaat doordat jouw onbewuste telkens weer een comfortabel bekend programma afdraait. Dit programma is ooit ontstaan en ontwikkeld door jou onbewuste met een bepaald doel en is hierin blijven hangen. Dit programma geven we met de sessies een reset en een nieuwe programmering.

Tegelijkertijd zorgt de maagband ervoor dat je sneller voldaan bent. Jouw onbewuste weet namelijk niet dat het een virtuele maagband is, maar ervaart de hypnotische maagband als realiteit. Hierdoor is er veel minder weerstand om op tijd te stoppen met eten en zorgt het ervoor dat je een juiste, gezonde hoeveelheid voedsel binnen krijgt. We gaan als het ware terug naar jouw blauwdruk, naar de programmering die al aanwezig is in jouw reptielenbrein.

Wat gaat het traject voor jou doen?

In een traject van 5 maanden gaan wij een van tevoren gesteld doel behalen. Het programma gaat het volgende voor jou doen.

  • Jouw maag (virtueel) verkleinen
  • Ervoor zorgen dat je langzamer eet en meer geniet
  • Je op tijd laat stoppen met eten wanneer het genoeg is
  • Je de noodzaak laten zien en motivatie geven om gezond te leven
  • Je onbewuste een nieuw programma geven
  • Je een positief zelfbeeld geven
  • Je motivatie te laten vinden om je te bewegen
  • Je meer energie geven

En, vooral – misschien wel het allerbelangrijkste – jou de knop laten vinden voor een beter leven en deze omzetten!